Toon Gerbrands te gast op businessavond bij Blauw Zwart: ‘Maakbaarheid van Succes’

Toon Gerbrands te gast op businessavond bij Blauw Zwart: ‘Maakbaarheid van Succes’

Wederom een geweldige avond bij de Rksv Blauw Zwart! Voor het 2e jaar in successie organiseerde de Business Club Blauw-Zwart in samenwerking met de OCW’99 en de Rabobank een avond voor sponsoren, ondernemers en vele andere genodigden.

Dit jaar was algemeen directeur van PSV Toon Gerbrands te gast. Marco Lagerberg (voorzitter van de Business club Blauw Zwart) nam als eerste het woord en verwelkomde iedereen op het mooie complex aan de Schulpwei. Daarna was het Henk Bos (voorzitter van de OCW’99) die Toon Gerbrands verder aankondigde.

Ruim een uur lang nam Toon Gerbrands iedereen mee in een boeiende presentatie over de “maakbaarheid van succes” en zijn persoonlijke ervaringen in de topsport. Vele facetten uit zijn presentatie kun je eenvoudig reflecteren op en gebruiken in het bedrijfsleven. Aan het einde werden er nog enkele vragen gesteld, welke uitgebreid en duidelijk beantwoord werden. Na het dankwoord richting iedereen die dit mogelijk hebben gemaakt bleef het onder het genot van een hapje en een drankje nog lang gezellig.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email