Blauw Zwart

Sponsorpakketten

Samen voor een sportief en gezond Wassenaar!

Sponsor in beeld

U wilt uw bedrijf graag in beeld brengen? Dat kan uitstekend met een reclamebord of vlag langs de voetbalvelden of langs de sponsorlaan!

Elke zaterdag lopen honderden voetballers en hun supporters – uit de gehele regio – langs. En wat te denken van alle kinderen en ouders die van en naar het kinderdagverblijf komen?

Ook lopen dagelijks honderden scholieren langs voor hun gymles op de lage velden. Ook bij de fiets-, dart-, biljart- en kaartclub komt uw bedrijfsnaam tot haar recht. Al vele ondernemers maken gebruik van exposure op ons mooie sportcomplex.

Reclamebord hoofdveld

 • Huur 300 x 90 cm of 500 x 90 cm of 1000 x 90 cm
 • € 100,- per meter per seizoen

Reclamebord kunstgrasvelden

 • Huur 200 x 80 cm
 • € 300,- per seizoen

Reclamebord Sponsorlaan

 • Huur 200 x 80 cm
 • € 300,- per seizoen

Alle borden zijn voor de contractduur van minimaal 3 jaar en inclusief productie- en plaatsingskosten.

Of sponsor een:

Wedstrijdbal

€ 195,- per seizoen
een jaar lang exposure in de kantine

Bedrijfsvlag

€ 295,- per seizoen

Sponsoren, het cement van de vereniging

Sponsoring jeugd

Binnen Blauw-Zwart heerst de gedachte “de jeugd heeft de toekomst”. Wanneer onze jeugd met plezier en enthousiasme haar hobby kan uitoefenen, zal er binnen de vereniging een betere doorstroming ontstaan van jeugd- naar seniorenvoetbal. Om dit te bewerkstelligen dienen de randvoorwaarden binnen het jeugdvoetbal tiptop in orde te zijn. Zo ook de Blauw-Zwart tenues.

Vanaf het seizoen 2016/2017 heeft Blauw-Zwart uniformiteit in kleding voor alle jeugdteams doorgevoerd. Op dit moment staan WBM, OpslagHotel en Bos Tuingereedschappen / Las- en metaalwerken op de jeugdtenues van ruim 500 jongens en meisjes.

Voor deze sponsoren geldt een zeer brede, professionele en regionale naamsbekendheid, gedragen door ca. 50 jeugdelftallen. Aan onze jeugd wordt per seizoen een kledingbijdrage gevraagd van € 25,00 per spelend lid. Hiervoor speelt men dus gedurende de volledige jeugdopleiding in clubtenue (kousen, broekje, shirt).

Het betreft hier een contract voor minimaal 4 jaar. Kosten per seizoen per sponsor: € 5.000,00. Dit is inclusief het sponsorpakket “Goud” (zie verderop op deze pagina).

Sponsoring trainingspakken & voetbaltassen

Trainingspakken en voetbaltassen zijn per elftal te sponsoren. Het betreft hier een contract voor 3 jaar met een sponsorbijdrage aan Blauw-Zwart van € 175,00 per seizoen. De aanschaf van tassen en of trainingspakken uit de vastgestelde kledinglijn van Blauw-Zwart wordt één op één afgerekend met de sponsor (prijsindicatie inclusief opdruk voor tassen € 50,00 per stuk, trainingspakken € 60,00 per stuk).
Blauw Zwart Jeugd

Sponsoring senioren

Shirtsponsoring is mogelijk per elftal. Het betreft hier een contract voor 3 jaar met een sponsorbijdrage aan Blauw- Zwart van € 325,00 per seizoen.

De aanschaf van de tenues, vanuit de vastgestelde kledinglijn van Blauw-Zwart, wordt één op één afgerekend met de sponsor (prijsindicatie incl. opdruk voor shirt + broekje € 55,00 per speler).

Sponsoring trainingspakken & voetbaltassen

Trainingspakken en voetbaltassen zijn per elftal te sponsoren. Het betreft een contract voor 3 jaar met een sponsorbijdrage aan Blauw-Zwart van € 225,00 per seizoen. De aanschaf van tassen en/of trainingspakken uit de vastgestelde kledinglijn van Blauw-Zwart wordt één op één afgerekend met de sponsor (prijsindicatie incl. opdruk voor tas € 55,00 p.st. en trainingspak € 65,00 p.st.).

Senioren
Fotografie: Hugo Odijk

Uw bedrijf als naamgever
van één van onze toernooien?

Ook dat kan!

Blauw Zwart

Sponsor pakketten

Sponsoring wordt steeds belangrijker voor de voetbalvereniging Blauw-Zwart. Vele grote en kleine bedrijven en individuele personen ondersteunen onze club. Ondersteuning betekent voor bedrijven de mogelijkheid naamsbekendheid te krijgen of uit te breiden. Daarnaast speelt natuurlijk ook de clubliefde een belangrijke rol.

Blauw-Zwart heeft 3 verschillende pakketten samengesteld, waarin de mogelijkheden voor iedere sponsor – van “klein” tot “groot” – zijn gerangschikt.

De pakketten worden afgesloten voor een periode van minimaal 3 jaar.

Voor alle pakketten geldt:

Interesse om sponsor te worden?

Word lid van de Business Club Blauw-Zwart!

Brons pakket

Brons pakket per seizoen € 300,00

5% korting op losse sponsoronderdelen
Zilver pakket

Zilver pakket per seizoen € 650,00

 • Bij gelegenheid zal de BCBZ Lounge geopend zijn na een wedstrijd van het 1e elftal
 • Vermelding van bedrijfslogo op sponsorbord op terrein Blauw-Zwart
 • 10% korting op losse sponsoronderdelen
Goud pakket

Goud pakket per seizoen € 1.650,00

 • Bij gelegenheid zal de BCBZ Lounge geopend zijn na een wedstrijd van het 1e elftal
 • Vermelding van bedrijfslogo op sponsorbord op terrein Blauw-Zwart
 • Reclamebord langs hoofdveld, 3 meter productie en plaatsingskosten
 • Deelname voor 2 personen aan alle Business Club sponsoractiviteiten
 • 15x per seizoen 1/16 pagina advertentie in De Wassenaarse Krant
 • 15% korting op losse sponsoronderdelen