Seizoensafsluiting - 6 juli

donderdag 19 juni 2014

Beste Sponsoren,

Terwijl we genieten van het WK voetbal in Brazilië zijn we druk bezig om een leuke seizoensafsluiting te organiseren. Zoals eerder gemeld zal dit plaats vinden op zondag 6 juli (er is dan in ieder geval geen WK-wedstrijd).

We willen om 12:00u verzamelen bij familierestaurant “De Schulpwei”, waar u wordt ontvangen met een kopje koffie/thee en een broodje.

Dit is gelijk het startpunt voor een fiets (puzzel) tocht. Die fietstocht zal u voeren langs mooie delen van ons prachtige dorp. Onderweg zullen er ook wat rustpuntjes zijn ingepast, waar we uiteraard zorgen voor de inwendige mens.

De tocht zal eindigen bij Hotel Wassenaar, waar we de laatste rond 16:00u verwachten. Hier zullen we voor een borrel en BBQ zorgen zodat we het seizoen - hopelijk met lekker weer - op een gezellige manier kunnen afsluiten.

Dus…meld u aan via het aanmeldformulier of met een mailtje aan info@bcbz.nl..kom op de fiets en uiteraard zijn de kinderen ook welkom om mee te fietsen. We laten het aan u over of deze fietstocht niet te lang is voor ze (ongeveer 21 km, deels door de duinen)

Graag tot 6 juli!

Bestuur Business Club Blauw Zwart

« Terug