In gesprek met Dick Advocaat

In gesprek met Dick Advocaat

In samenwerking met de OCW’99, de Business Club van Blauw Zwart en de Rabobank, werd op 8 november 2016 het evenement ´In gesprek met Dick Advocaat’ op het sport complex `De Schulpwei´ gehouden.

Voorafgaand aan 8 november 2016, ontvingen diverse ondernemingen, instellingen en personen per post een persoonlijke uitnodiging voor dit uitzonderlijke evenement. Het uitzonderlijke komt voort uit het feit dat Dick Advocaat doorgaans geen interviews afgeeft, maar door een persoonlijke band met 1 van de organisatoren en de plezierige herinneringen aan voetbalvereniging Blauw-Zwart, werd er door Dick Advocaat positief gereageerd op het voorgestelde initiatief. Daar er op voorhand was aangegeven dat het geen monoloog moest worden, werd de heer Willem van Zuilen (o.a. bekend van TV West) benaderd om het vraaggesprek te leiden.

De regenachtige avond van 8 november begon met de inloop vanaf 20:00u waar de 175 gasten met koffie werden ontvangen. Om 20:30u opende Henk Bos (voorzitter OCW’99) de avond en hierop volgende kondigde Marco Lagerberg (voorzitter Business Club Blauw Zwart) de heren Advocaat en Van Zuilen aan. Tijdens het uur durende vraaggesprek werd het publiek getrakteerd op de visie en mening over uitlopende kwesties en ervaringen, welke vervolgens met een gezonde dosis humor en anekdotes werden bevestigd.

Na het interview werden er nog een aantal vragen gesteld vanuit het publiek. Na de uitgebreide antwoorden op deze vragen werd het gesprek afgerond door een dankwoord van de organisatoren richting alle betrokken partijen en personen. Vervolgens was er de mogelijkheid om onder het genot van een drankje en warm borrelhapje gezellig na te genieten van een mooi evenement.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email